CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 14, 2012

:: Ooooppppsss ::


hmmm..tgh ddk2 bosan xde kje ni,ak belek2 la tepon "canggih" ak tu he3..
belek punye belek sekali terjumpa la messege lama ak ngan kwn ak sorg ni..
ble baca ak nk trgelak pun ad..ak rs mcm nonsense je,tp.. itu la tanggapan org selama ni ha3





p/s : ye ke ak ni bini x jadi??? ha3..kepada kawan mesej ak,kalo ko terbaca blog ak ni ko senyum2 kambing je la eh ;)


Friday, February 10, 2012

:: KuiH rAyA BuLaN feBrUaRi ::


kuih raya bulan februari..he3
disebabkan mengidam nk makan biskut mazola,maka terpaksa la
diri ini mencari resipi dan cuba untuk buat sendri hu2..kalo kt umah kan best,leh umi tlg buatkan ;) cari punye cari akhirnya dpt la resipi dr blog zack
ble dh dpt trus je la print resipi mcm biasa he3..tq zack fo
r the recipe ;)
dlm masa yang sama kne gak call masterchef kt gombak.. bg menambahkan ilmu

next..kne la g cari barang2..barang2 yg diperlukan ialah tepung gandum,gula,minyak jagung,telur kuning (utk disapukan atas biskut)..dan yang paling penting sekali kacang tanah..kalo xde kacang ni,xde la kuih mazola ye.makan kuih cekodok la jwbnya ;)

hari ni baru la berkesempatan nak buat sbb semalam kje,barang2 pun baru bli semalam..nk buat malam td penat la pulak.sampai umah pun dh kul 6.30 ptg disebabkan ad majlis kt kolej.lepas masak sarapan pagi td sambung lak wat biskut mazola..harap2 menjadi la




susun2 atas dulang



masuk dalam oven



taraaaa..siap dh.sedia untuk di ngap ;)


p/s : nasib baik ngidam biskut yg senang nk dibuat..kalo biskut yg ssh alamatnye tgk gambar je la.diri ini x mampu nk membuatnye..





:: i'M TuRniNg 27 ToDaY ::

today is friday 10th february 2012
so..guess what..today is my birthday!!!

yeah...i'm turning 27th dis year..

cool ya..he3








my birthday cake for this year
~~all the way from gombak with luv~~




tq umi,along,abg eri,angah,k.tim
dan anak2 buah tersayang yong,yaya & abang
alang sayang korang sume ;)




p/s : hopefully tahun depan sambut besday kt gombak..3 thn berturut2 dh sambut di perantauan ni ;(



Wednesday, February 8, 2012

:: TeRUkiR Di biNTaNg ::

i just love dis song..weeeeee ;)
the melody makes me want to lalalalaaaa~~~fly baby fly



jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untuk mu jika engkau minta satu dunia akan aku coba
ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

hati ini bukan milikku lagi
seribu tahun pun akan ku nanti
kan...kamu...

sayangku

jangan kau persoalkan siapa di hatiku
terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu


video



p/s: hati ni milik spe eh??? ha3..